Details, fictie en vespa scooter

Wiki Article

Wegens het 70 jarige zijn met dit scootermerk is er een special edition uitgebracht tussen de benaming ‘Vespa Primavera Special 70 Settantesimo’. Deze scooter bezit een speciale azzurro kleur en kan zijn in ons gelimiteerde uitgave gemaakt.

Sanders Tweewielers biedt weet haar andere scooters aan inclusief al die bijkomende kosten! Veelal worden genoeg onkosten berekent zoals rijklaarmaakkosten, leges wegens het kenteken en tenaamstellingskosten. Bij Sanders tweewielers bestaan alle onkosten all-in, gewoon doorschijnend; zeker geen verrassingen achteraf.

Sanders Tweewielers heeft weet hoofdhaar andere scooters met incluis alle bijkomende onkosten! Veelal geraken extra onkosten berekent bijvoorbeeld rijklaarmaakkosten, leges wegens het kenteken en tenaamstellingskosten. Voor Sanders tweewielers bestaan al die onkosten all-in, gewoon doorschijnend; uiteraard nauwelijks verrassingen achteraf.

Door ons uitgebreide assortiment van een Vespa scooter, kun je nu jouw afwisseling vervaardigen in de webwinkel. Wij bestaan altijd vanwege je beschikbaar, zodat wij je vragen kunnen antwoorden en betreffende je mee kunnen denken. Jouw kunt voor het verder een keuze maken uit een over een uitvoeringen en daar daarna advies aan vragen. Het voornaamste is dat jouw weet dat we vanwege jouw klaar staan om jouw te raden aan, zowel online mits bij ons in een webwinkel, waardoor je een passende selectie kan vervaardigen en vandaag op een Vespa scooter rijdt die voortreffelijke bij jouw past.

Een Custom Vespa kun je in iedere gewenste kleur bestellen. Je beslist dus welke kleur de scooter krijgt. je kunt kiezen uit populaire kleurcombinaties, doch verder ons kleur tot wens. De geliefde kleurcombinaties bestaan groene, mat zwart, roze en mat grijs.

Eerder kon jouw weet de Vespa Sprint S kopen, een sportieve variant met de gewone Sprint. Nu is er ook ons Primavera S bijgekomen. Deze scooter heeft mat rooie lak en een zwart zadel.

Kom naar de winkel een aantrekkelijk prijsaanbod. De Vespa Primavera is overeenkomstig kenners nu alang een veilige klassieker! Dat vervaardigd die donkerblauwe Vespa altijd een goede keus. € 3899,-

Een Vespa motorblokken zijn tevens oerdegelijk en ook zijn een onderdelen goed te verkrijgen. Weet je het jouw je Vespa voor elke Vespa dealer kunt laten herstellen in een garantieperiode?

Er is verder ons Sprint S en de ‘S’ staat wegens extra Sportief. Die modellen hebben rooie details meegekregen om dit sportieve karakter meer te benadrukken. Zo is een stickerset aan de zijkant voorzien aangaande rooie lijnen, is de grille in de stropdas voorzien van rode accenten, en website kan zijn de schokbreker op dit voorwiel voorzien met ons rode veer. Verder beschikt een Sprint-S ook over een zadel betreffende ribbels welke alsnog meer grip heeft.

Vespa bezit een ruim collectie aan originele accessoires. Je kan ervoor kiezen teneinde deze accessoires meteen bij aanschaf te laten assembleren, of daar later bij te kopen.

Wij zijn een juiste scooterspecialist én ons officiële dealer aangaande Vespa. Dit houdt in dat jij iedere keer terug kan blijven op een garantiebewijs voor Vespa betreffende originele onderdelen.

Het belemmerd onnodig werk en dus bespaart u geld. u dan ook kan altijd contact met het opnemen aan vragen bij een servicebeurt. Een motorfiets olie die Vespa/Piaggio voorschrijft kan zijn: 5W40 synthetische 4-takt olie.

En we zijn niet anders gewend met Vespa, dit vormgeving is absoluut bijzonder en verfijnd. Maak de Elettrica look absoluut af met bijpassende benodigdheden, zoals helmen, rugzakken en monturen.

Hierbij mag je dus tevens tussen de files doorrijden, en dat spaart ons hoop tijd tijdens de spits! Daarnaast is er meer luxueus aan boord waaronder bij enkele uitvoeringen een navigatiesysteem, en veiligheidssystemen bijvoorbeeld ABS en ASR.

Report this wiki page